Телефон за поръчки и резервации: +359 88 500 3050

Хотел Soleil

Хотелски стаи

Релаксирайте в нашите уютни малки хотелски стаи над ресторанта. Всяка от нашите хотелски стаи е създадена със специално внимание към детайла, предлагайки ви просторен и уютен интериор, обзаведен с модерни мебели и всички удобства, по време на вашият престои. Гости на нашите хотелски стаи, ще имате възможността да се насладите на кулинарните изкушения на нашия ресторант, без да се налага да напускате уютната обстановка на вашата стая.

Своге е малък, но живописен град,

Своге е малък, но живописен град, разположен в западната част на България, в самото сърце на Софийския балкан. Заобиколен от планини, гори и реки, Своге предлага уникална комбинация от природна красота, културно наследство и възможности за активен отдих. Едно от най-значимите неща за Своге е неговата невероятна природа. Градът е разположен в близост до река Искър, която придава особено очарование на местността. Около града се разпростира Свогенският балкан, известен с планинските си върхове, гъсти гори и красиви пещери. Тази област предлага множество възможности за пешеходни и велосипедни маршрути, планински разходки и приключения.

След ден, изпълнен с приключения и открития в живописния регион на Своге, няма по-подходящо място за отдих и релаксация от нашите уютни хотелски стаи в комбинация с вкусните ястия, които ще приготвим за вас и семейството ви!